Vrste i načini plaćanja:


Cijene su maloprodajne, iskazane s pripadajućim PDV-om i povratnom naknadom kod artikala kod kojih se ona obračunava sukladno važećim propisima, sve iskazano u službenoj valuti Republike Hrvatske.

Do 31. prosinca 2023. godine primjenjuje se dvojno iskazivanje cijena u eurima i kunama u skladu sa Zakonom o uvođenju eura kao službene valute u RH (NN 57/22, 88/22), Zakonom o zaštiti potrošača (NN 19/22, 59/23) te Pravilnikom o načinu isticanja maloprodajne cijene i cijene za jedinicu mjere proizvoda i usluga (NN 117/22).

Cijene vrijede za kupovinu u Web trgovini. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti.

Naručene proizvode Kupac može platiti jednokratno na sljedeće načine:

  • karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium, Diners
  • Pouzećem u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja proizvoda


     Plaćanje debitnim i kreditnim karticama

Za plaćanje karticom, na sigurnoj stranici institucije za platni promet Corvus Pay Kupac odabire vrstu kartice kojom plaća te upisuje podatke o vlasniku kartice i ostale potrebne podatke.


Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju u Web trgovini koristi se napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih Kupac upiše u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od web preglednika do banke koja je izdala karticu koju koristi Kupac. Web trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima platne kartice Kupca. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i identitet Kupca pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom kartičnih podataka Kupaca.


Plaćanje pouzećem

Pri plaćanju pouzećem Kupac narudžbu podmiri prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.


Izjava o konverziji

Naplata se uvijek vrši u Eurima.

Iznos koji će teretiti kreditnu karticu Kupca dobije se na način da se Euro pretvara u valutu Kupca prema trenutnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Kada se naplaćuje iznos se pretvara u valutu koju koristi Kupac prema tečaju kuće kreditne kartice kojom je narudžbe plaćena.

Kao rezultat pretvaranja valuta može doći do male razlike u cijeni od one koja je naznačena u Web trgovini.