Dostava i preuzimanje robe

Prodavatelj za dostavu naručenih proizvoda koristi usluge prijevoznika GLS Croatia d.o.o. (https://gls-group.com/HR/hr/home/).


Za narudžbe do 12 sati u radnim danima (od ponedjeljka do petka), Prodavatelj će isti dan staviti u proceduru nalog za isporuku. Za narudžbe izvršene nakon tog vremena, nalog će biti stavljen u proceduru za isporuku sljedećeg radnog dana.


Po zadavanju naloga za isporuku prijevoznika GLS Croatia od strane Prodavatelja, dostava će se izvršiti prema općim uvjetima prijevoznika.


Dostava se izvršava do ulaza u stambenu jedinicu (stan, kuću, poslovni prostor i sl.) na adresi naznačenoj od strane Kupca.


Trošak dostave unutar Republike Hrvatske, za iznos narudžbe jednake ili veće od 50,00 € / 376,73 kn je besplatan odnosno Kupcu se prilikom narudžbe ne obračunava trošak dostave.


Trošak dostave unutar Republike Hrvatske za iznos narudžbe manje od 50,00 € / 376,73 kn naplaćuje se sukladno cjeniku prijevoznika GLS Croatia d.o.o.. U tom slučaju, stavka troška dostave sastavni je dio ukupne ponude kupcu.


Ova web trgovina trenutačno nema mogućnost automatskog obračuna troškova dostave kupljene robe izvan Republike Hrvatske. Za dostavu na adrese izvan Republike Hrvatske moli se Kupac da kontaktira Prodavatelja na e-mail adresu webshop@auraproizvodi.com.


Naručeni proizvodi bit će pakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu uništiti. Kupac se savjetuje prije preuzimanja pregledati pošiljku, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Prihvat robe potpisuje osoba koja je naznačena kao Kupac prilikom naručivanja. Ukoliko bilo koja druga osoba preuzme robu na lokaciji, smatrat će se da je dostava uredno izvršena.U slučaju da Kupac ne zaprimi robu u dogovorenom roku, isti se moli Prodavatelja obavijestiti što je prije moguće putem e-mail adrese webshop@auraproizvodi.com ili telefonskim pozivom na broj +385 91 610 9028.